petak, 30. studenoga 2007.

Saznajte zašto bi se svaki korisnik interneta trebao uključiti u Agloco !!!

1. Svi korisnici interneta stvaraju njegovu vrijednost i svi bi trebali dobit svoj dio - Agloco ima odličan plan da plati dio zarade svojim korisnicima.
Ako si Google može priuštit da plaća AOL-u 10 centa po pretragi i ako YouTube ( gdje korisnici rade 90% rada na stranici) - može biti prodan za 1.6 miljardi dolara onda je tu je mnogo zarađenog da se podijeli sa korisnicima

2. Koliki će udio zarade , jedan najobičniji član Agloca bez ijednog referala dobiti?
Dobit ce dio zarade kompanije. U mojem osobnom zaključku a i prema drugim web stranica to bi trebalo biti oko $100-200 godišnje - ali u početku manje. Direktni novac - svi članovi ce dobiti odmah novac za svoj rad. Uz standardno mjesečno plaćanje članovi će dobit i svoj udio u kompaniji - Ovo bi moglo biti puno više od godišnje zarade od čekova zbog efekta množenja zarade.

3. Svi članovi dobivaju besplatne računalne programe, kao što su antivirusi i sl. , također dobivaju vrlo moćni veiwbar koji ce osim prikazivanja reklama i pretraživanja biti sposoban i za mnoge druge stvari kao zaštita računala od neželjenih spywarea i virusa.

4. Ispravna je stvar priključiti se - AGLOCO nije ništa manje od Internetske Ekonomske Revolucije - i VI bi te to trebali podržavati. To se može usporediti i sa time kao što je bilo kad je Wikipedija izašla, Wikipedija je stvorila prvu Internetsku revoluciju u informacijskoj slobodi. Što god vas sad zanima možete pronaći u wikipediji, bilo što na svijetu postoji….Agloco ce biti ekonomska revolucija…

5. Članstvo je zauvijek besplatno i svi podatci su privatni za svakog korisnika. AGLOCO nikad ne daje podatke o korisnicima bilo kome, bilo kad.
Njihov “Chief Privacy Officer” Ray Everett-Church je zadužen za sigurnost i privatnost, a poznat je po tome što je i napisao knjigu “Internet Privacy for Dummies” koja je i prevedena na hrvatski.

Nema komentara: